SUPER BOMBERMAN R

CHARACTER

Character Type
 • NEW
 • NEW
 • NEW
 • NEW
 • NEW
 • White
  White

  De oudste van de acht Bomberman Bros.
  Wit is de hardwerkende, maar ondergewaardeerde grote broer van de groep. Zijn grote passie is het streven naar gerechtigheid, een gevoel dat jammer genoeg niet gedeeld wordt door zijn broers en zussen, waardoor zijn inspanningen grotendeels verloren gaan. Dit ontmoedigt Wit niet in zijn strijd tegen het kwade.

 • Black
  Black

  De tweede oudste van de Bomberman Bros.

  Zo ijdel en narcistisch dat het een beetje beschamend is, probeert Zwart de coole pragmaticus te spelen. Maar in feite blinkt hij enkel uit in het verzinnen van excuses om te luieren. Hij let wel altijd op zijn jongere broers en zussen, hoewel dat vaak met tegenzin is.

 • Pink
  Pink

  De derde oudste van de acht Bomberman Bros., en het oudste meisje.

  Een bezige bij die haar neus maar al te graag in andermans zaken steekt. Als Roze iemand in de problemen ziet, dan moet ze gewoonweg helpen. Zelfs als die persoon niet echt in de problemen zit, blijft ze volharden...

 • Blue
  Blue

  De vierde van de acht Bomberman Bros.

  Blauw gelooft in een ontspannen levensstijl. Zo overtuigd zelfs, dat hij het merendeel van elke dag slapend doorbrengt. Zijn speciale kracht is dat hij eender waar of wanneer in slaap kan vallen.

 • Red
  Red

  De vijfde oudste Bomberman Bros.

  Rood is een heethoofd met een kort lontje, een wannabe held. Hij kijkt op naar Wit, op zijn eigen manier, en net zoals zijn oudste broer gelooft hij in de kracht van rechtvaardigheid. Het probleem is dat zijn eerste reactie om problemen op te lossen het gooien van bommen is...

 • Yellow
  Yellow

  De zesde van de acht Bomberman Bros.

  Het constant vrolijke hart van de groep. Geel is naïef, onschuldig...en een beetje vreemd. Hij droomt constant weg in zijn eigen wereld. Ongeacht de hachelijke situaties waarin de Bomberman Bros. zich bevinden, mag je er zeker van zijn dat hij zichzelf amuseert op één of andere manier.

 • Aqua
  Aqua

  De kleine zus van de groep, en de tweede jongste zus van alle Bomberman Bros.

  Aqua is een vriendelijk, beleefd en een zacht meisje. Een toegewijde pacifist die geweld haat in welke vorm dan ook. Haar wens is dat zowel haar vrienden als vijanden hun wapens neerleggen en stoppen met vechten...maar jammer genoeg belet haar timide karakter haar om die gedachten luidop te zeggen. Dat is echter enkel wanneer ze in een GOEDE bui is. Als ze haar zelfbeheersing verliest, is ze meer angstaanjagend dan eender wie. Ze transformeert dan in een krijger die vuur met vuur bestrijdt.

 • Green
  Green

  De jongste van de acht Bomberman Bros.

  Groen is iedereens favoriete kleine broer. Hij is zo schattig dat de anderen hem willen beschermen bij alles wat hij doet. Niemand kan hem ook iets weigeren. Maar zijn schattigheid is niet altijd oprecht. Achter die onschuldige glimlach schuilt een berekende en meedogenloze kant. Zou het kunnen dat de anderen onbewust door Groen gemanipuleerd worden...?

 • NEW Max
  Max

  Een mysterieuze gemaskerde krijger van onbekende afkomst. Hij bewaart de vrede in het universum, maar in tegenstelling tot de Bombermans, die vaak te vriendelijk zijn, vecht hij op een medogenloze manier. Hij is erg trots en koel van karakter. Hij vliegt door de ruimte met zijn privé-ruimteschip "Max Speeder".

  *Nintendo Switch™ Exclusive Character

 • Buggler
  Buggler

  De aartsvijand van de Bomberman Bros., en het kwaadaardige brein achter de recente gebeurtenissen. Enorm machtig en gemeen, is Buggler bijna de personificatie van het kwade. Samen met zijn trouwe dienaren, de Vijf Lafhartige Bombers, plant hij de vernietiging van het hele universum. Hij is zowel deels organisch als mechanisch, en kan zijn eigen lichaam upgraden om sterker te worden. Voor zijn ultieme gevecht met de Bomberman Bros. heeft hij een speciale verrassing in petto...

 • Magnet Bomber
  Magnet Bomber


  Eén van de Vijf Lafhartige Bombers.

  Met zijn vernietigende magnetische krachten kan Magnet Bomber met gemak enorme massa's metaal bewegen. Hij is een doorwinterde relschopper, en laat het liefst van al mensen zweten van angst.

 • Golem Bomber
  Golem Bomber

  Eén van de Vijf Lafhartige Bombers.

  Met zijn enorm grote gestalte, en bijhorende bovenmenselijke krachten, staat Golem Bomber in termen van brute kracht met kop en schouders boven de andere Lafhartige Bombers. Halfslachtige aanvallen zullen geen effect hebben op hem.

 • Phantom Bomber
  Phantom Bomber

  Eén van de Vijf Lafhartige Bombers.

  Phantom Bomber is het brein van de Lafhartige Bombers. Zijn sluwheid en listigheid zijn naar verluid nog groter dan die van Buggler. Hij is een expert hacker, en kan computers zo onder zijn controle plaatsen.

 • Plasma Bomber
  Plasma Bomber


  De leider van de Lafhartige Bombers, en de sterkste van de groep.

  Plasma Bomber kan krachtige elektrische ladingen afschieten die tegenstanders verpulveren. Ondanks dat hij zich bij een kwaadaardige tyran heeft gevoegd, haat hij lafhartige en lage maatregelen. Hij wil liever zijn vijanden eerlijk verslaan. In het bijzonder Wit, die hij als rivaal respecteert.

 • Karaoke Bomber
  Karaoke Bomber

  Het enige vrouwelijke lid van de Vijf lafhartige Bombers.

  Egoïstisch, bazig en neerbuigend. Het karakter van Karaoke Bomber is dat van een verwaande prinses. Niet alleen kan ze haar tegenstanders betoveren met haar charmante aanvallen", haar vreselijkste wapen is haar verschrikkelijk vals lied. Om het nog erger te maken, is ze trotser op haar eigen stem dan wie dan ook, wat vaak leidt tot desastreuze gevolgen. Het is maar passend dat we ook even stilstaan bij haar volgelingen, die dag in, dag uit haar tenenkrommende ballades moeten aanhoren.

 • NEW ATLAS Bomber
  ATLAS Bomber

  Speciale Vaardigheden : Portaal 0

  Een androïde gemaakt door GLaDOS om testen met portals uit te voeren.
  Zijn slanke handen en voeten zijn vastgemaakt aan zijn lichaam, dat lijkt op een ronde kern. Omwille van zijn verfkleur, wordt hij "Blauw" genoemd door GLaDOS.
  Blijkbaar is hij mannelijker dan zijn partner , P-BODY Bomber.

 • NEW Arbiter Bomber
  Arbiter Bomber

  Speciale Vaardigheden : Arbitrage

  Een Covenant Bomberman van de planeet HALO. Eén enkele soldaat die direct aan zijn oversten verantwoording aflegt, en gekozen wordt uit elitaire families wanneer de Covenant bedreigd wordt. Omdat ze hun leven riskeren om hun plicht te vervullen, ziet de Covenant deze positie als het toppunt van aanbidding. Toevallig is "Arbiter" een titel en geen echte naam.

 • Raiden Bomber
  Raiden Bomber

  Speciale Vaardigheden : Ninja-sprint

  Een cyborg Bomberman van Planeet Metal Gear.
  Met bovenmenselijke krachten is hij in staat aan muren op te lopen en gigantische robotwapens in twee te snijden.
  Zijn codenaam is Raiden, maar zijn echte naam is Jack.
  Ooit was hij bekend als Jack the Ripper.
  Blijkbaar kan hij zijn smaak afzetten als hij iets walgelijks moet eten.

 • Vic Viper Zero Bomber
  Vic Viper Zero Bomber

  Speciale Vaardigheden : Versnellen

  Een nieuw type LEV Bomberman van de planeet Anubis. De derde machine uit een serie van drie robots die ontworpen zijn voor tests, en is technologisch geavanceerder dan de voorgaande LEV omwille van zijn Metatron technologie. Hij is de beste vriend en rivaal van Jehuty Bomber, en heeft een goede relatie met Jehuty's A.I. "A.D.A."

 • Ebisumaru Bomber
  Ebisumaru Bomber

  Speciale Vaardigheden : Mystieke aanval

  Een zelf gestijlde "Ninja van Justitie Bomberman". Hij is de partner van Goemon Bomber, en samen bevechten ze het kwaad op Planeet Goemon. Hij is een flinke eter, en doet graag dingen op zijn eigen manier. Hij speelt een beetje de clown, zelfs tijdens serieuzere situaties, maar hij heeft iets waardoor je hem wel moet leuk vinden. Voor één of andere reden is hij erg zelfverzekerd over zijn uiterlijk, en denkt hij dat hij de beste ooit is.

 • Anubis Bomber
  Anubis Bomber

  Speciale Vaardigheden : Zero Shift β

  De sterkste Orbital Frame Bomberman, geboren op een maan van Jupiter en opgegroeid op Planeet Anubis.
  Een frame met performance dat zelfs niet met toekomstige technologie vergeleken kan worden.
  Heeft de zelfstandige gevechtscomputer DELPHI geïnstalleerd, maar is veelal stil.
  Vormt samen met Jehuty een tweeling.

 • Dracula Bomber
  Dracula Bomber

  Speciale Vaardigheden : Duistere Vloek

  Een kwaadaardige koning, die regeert in Castlevania op de Planeet Dracula.
  Een onsterfelijke vampier die aan het hoofd van zijn leger des duisternis de mensen de schrik in het hart jaagt. Zelfs als je hem verslaat verdwijnt hij nooit volledig, omdat hij keer op keer opnieuw tot leven gewekt kan worden in Castlevania.
  Hij is verwant aan Simon Belmont Bomber, en ze zijn al generaties lang elkaars aartsvijand.

 • Goemon Bomber
  Goemon Bomber

  Speciale Vaardigheden : Odeo Lijn

  De Mysterieuze Ninja Bomberman, een legendarische outlaw van planeet Goemon. Hij mag dan wel een dief zijn, toch is hij rechtvaardig en ziet het als zijn plicht om met alle slechteriken af te rekenen die de vrede van zijn dorp Oedo verstoren. Hij heeft een zwak voor Omitsu, een schattig meisje die in het lokale theehuis werkt. Hij is ook de eigenaar van een gigantische mechanische robot die altijd wel een impact maakt...

 • Simon Belmont Bomber
  Simon Belmont Bomber

  Speciale Vaardigheden : Vampier Killer

  Een op vampiers jagende Bomberman van Planeet Castlevania.

  Hij is de erfgenaam van de Vampire Killer,een heilige zweep die generaties lang in de Belmont Clan wordt doorgegeven. Naast zijn trouwe zweep kan hij ook goed overweg met allerhande wapens - inclusief bommen, natuurlijk.

  Om Dracula Bomber, de aartsvijand van zijn clan te verslaan vecht hij constant tegen de monsters die Castlevania bezetten.

 • Pyramid Head Bomber
  Pyramid Head Bomber

  Speciale Vaardigheden : Oordeel

  Simpelweg bekend als "Pyramid Thing". Deze mysterieuze Bomberman zwerft rond in de mist van Planeet Silent-Hill.

  Hij beschikt over een onsterfelijk lichaam en bovenmenselijke kracht, en het grote zwaard dat hij achter zich aan sleept, bijna zo groot als hij. Voor deze bloedstollende beul zijn de andere griezels van Planeel Silent-Hill niets meer dan prooien waarop gejaagd kan worden.

 • NEW Alucard Bomber
  Alucard Bomber

  Speciale Vaardigheden : Mist

  Een half-vampier Bomberman, geboren als kind van Dracula Bomber en zijn lieve moeder.
  Hij bezit de ongelooflijke duistere krachten van zijn vader.
  Hij rebelleert tegen de pogingen van zijn vader om met angst te domineren, en daagt hem uit om zijn grote ambities te voorkomen. Hij vecht af en toe naast Belmont Bomber, die zijn idealen deelt.

 • NEW Caesar Bomber
  Caesar Bomber

  Speciale Vaardigheden : Speed Star

  Een gevechtsvliegtuig Bomberman van planeet Star Soldier.
  Een elite-eenheid, gekozen door de Planetary Alliance om het "Brain Army" omver te werpen. Deze bedreigt de balans in het universum. Het gaat alleen het Drijvende Continent in om de vijandige AI te vernietigen.
  Het overwelmt de vijand met zijn snelvuur en tactieken, onder het motto "schieten voordat de vijand schiet!".

  *Nintendo Switch™ Exclusive Character

 • NEW Grunt Bomber
  Grunt Bomber

  Speciale Vaardigheden : Plasma Pistool

  Een ras van de planeet HALO. Zij vormen de ruggengraat van de infanterie eenheid van het leger van de verenigde rassen, beter bekend als de "Covenant". Ze staan er niet om bekend teamspelers te zijn, en ze gedragen zich vaak egoïstisch als hun teamleider is uitgeschakeld. Ze lijden vaak aan concentratiestoornis en vallen geregeld in slaap op hun post.

 • Naked Snake Bomber
  Naked Snake Bomber
  CV: David Hayter

  Speciale Vaardigheden : Sluipen

  Een soldaat-Bomberman van de Planeet Metal Gear. Hij blinkt uit in sluipmissies en kan overal ongemerkt infiltreren, zeker als hij zijn trouwe kartonnen doos gebruikt. Een echte expert in survival, en eet de meeste dieren, waaronder slangen en ratten. Volgens hem zijn instant noedels als de hemel in zijn mond.

 • Solid Snake Bomber
  Solid Snake Bomber
  CV: David Hayter

  Speciale Vaardigheden : Sluipen

  Een legendarische Huurling Bomberman van de Planeet Metal Gear. Staat bekend als "De Man Die Het Onmogelijke, Mogelijk Maakt". Zijn specialiteiten zijn de solo infiltratiemissies of "sluipmissies". Hij heeft al veel ervaring met "Metal Gear", en heeft er al vaak tegen gevochten. Hij staat erom bekend vaak in een kartonnen doos rond te sluipen...

 • Bill Bomber
  Bill Bomber

  Speciale Vaardigheden : Contraschot

  Een Special Forces Bomberman van Planeet Contra's Korps Mariniers.

  Hij is een lid van de Contra Force, met geweldige vechtlust en een aanleg voor guerrilla-oorlogsvoering. Hij kan omgaan met alle soorten zware wapens, maar zijn gevaarlijkste wapen blijft zijn gehard lichaam.

  Samen met zijn partner Lance Bomber heeft hij al verschillende kwaadaardige plannen gedwarsboomd.

 • Lance Bomber
  Lance Bomber

  Speciale Vaardigheden : Contra-explosie

  Een Special Forces Bomberman van Planeet Contra's Korps Mariniers.

  Zijn trouwe partner Bill Bomber en hij zijn lid van de Contra Force.

  Ze vechten samen dag en nacht om de buitenaardse bedreiging en de kwaadzuchtige legers die de vrede van hun planeet verstoren, af te slaan.

 • Ratchet & Clank Bomber
  Ratchet & Clank Bomber
  VA: James Arnold Taylor (Ratchet), David Kaye (Clank)

  Speciale Vaardigheden : Ratchets knaller

  De nieuwe personages van de populaire gameserie Ratchet & Clank presenteren zich!
  Ratchet Bomber, afkomstig uit de Solana Galaxy, laat zich hier zien met zijn trouwe vriend Clank vastgebonden op zijn rug!
  Het wordt tijd om een ​​geheel nieuwe melkweg te redden als het duo een team vormt om hun eigen vernietigingsproduct in te zetten!

  *"PS4®" Exclusive Character

 • NEW Master Chief Bomber
  Master Chief Bomber
  VA: Steve Downes

  Speciale Vaardigheden : Spartaans schot

  Hoofdcommandant Bomberman is een ‘SPARTAN-II Supersoldaat', ingezet door de UNSC om de mensheid te beschermen tegen de dreiging van een aanval door de agressieve buitenaardse alliantie die bekend staat als‘Het Convenant'.

  Deze ultieme soldaat draagt ​​ultramoderne gevechtskleding, Mjolnir genaamd, en is een zeer capabele strijder met een grote verscheidenheid aan vuurwapens, gepantserde voertuigen, vliegtuigen en ruimtevaartuigen!

  Zijn gezicht blijft een mysterie, want hij zet nooit zijn helm af.

  *Xbox One Exclusive Character

 • P-body Bomber
  P-body Bomber

  Speciale Vaardigheden : Portaal 1

  Een nieuw personage uit het populaire spel PORTAL is nu verkrijgbaar! P-body Bomber is de langere helft van een android-duo, gecreëerd voor het Coöperatieve Testinitiatief van Portal door GLaDOS. De oranje Portal Gun van P-body kreeg van GLaDOS de gerenommeerde huisdiernaam ‘Oranje'.

  *Steam Exclusive Character

 • Jehuty Bomber
  Jehuty Bomber

  Speciale Vaardigheden : Zero Shift α

  Een orbital Frame Bomberman, geboren in een kolonie op een maan van Jupiter, en opgevoed op Planeet Anubis.
  Heeft de zelfstandige gevechtscomputer ADA geïnstalleerd.
  Origineel mechanisch van aard, is het toch een beetje meer menselijk geworden na een ontmoeting met de piloten Leo en Dingo. Vormt samen met Anubis een tweeling.

 • Shiori Fujisaki Bomber
  Shiori Fujisaki Bomber

  Speciale Vaardigheden : Tokimeki Veld

  Een Bomberman Schoolmeisje die naar Kirameki High School gaat op de planeet Tokimemo. Zij is het soort meisje waar niemand aan kan tippen. Ze is niet alleen mooi, slim en een goede student, maar ook nog eens erg goed in sport. Ze heeft de harten van vele jongens op school al sneller doen slaan, maar niemand is in staat haar voor zich te winnen. Haar hobbies zijn haarbandjes verzamelen en naar klassieke muziek luisteren.

 • Vic Viper Bomber
  Vic Viper Bomber

  Speciale Vaardigheden : Versnellen

  Een Super-Dimensionele Bomberman van Planeet Gradius.

  Als toppiloot van de Gradius Space Force, strijdt hij dag en nacht tegen het Bacterian Leger. Toen hij hoorde in welk gevaar Planeet Bomber verkeerde, schoot hij te hulp.

  Hij specialiseert zich in gesynchroniseerde aanvallen met zijn formatie Multiples, of "Options," die ook de oorsprong van zijn naam verraden.

 • NEW Mimi Bomber
  Mimi Bomber

  Speciale Vaardigheden : Tempo omhoog

  Een zingend konijn Bomberman, van de planeet Pop'n Music.
  Haar beste vriend, Nyami Bomber, en zij zijn idool "Poppers".
  Ze houdt van praten en kan eeuwig met Nyami Bomber blijven praten.
  Ze heeft een hekel aan tomatensap.

 • NEW Nyami Bomber
  Nyami Bomber

  Speciale Vaardigheden : Tempo omlaag

  Een zingend kat-meisje Bomberman van de planeet Pop'n Music.
  Haar beste vriend, Mimi Bomber, en zij zijn idool "Poppers".
  Ze is helemaal verliefd op haar idool vriendje, Timer.
  Haar staart is blijkbaar een 'supergeheim'.

 • NEW Upa Bomber
  Upa Bomber

  Speciale Vaardigheden : Bio Mirakel

  Een baby Bomberman die de prins van het Lucuayo Koninkrijk is op de Bio Miracle-planeet. Hij was in staat om slechts een maand na zijn geboorte te kruipen.
  Hij begint aan een avontuur om de baby's te redden die zijn gekidnapt door de kwaadaardige "Zai". Hij snijdt zich een weg langs vijanden met een mysterieus voorwerp, het "Rammelaarzwaard" dat hem door een fee werd gegeven.

 • Ayako Katagiri Bomber
  Ayako Katagiri Bomber

  Speciale Vaardigheden : Tokemi-liefdeslied

  Een vrouwelijke high school Bomberman, die school loopt op de Tokimeki Memorial planet.
  Ze is open van geest en artistiek, ze houdt van schilderen en muziek, en zegt altijd wat in haar op komt. Ze is het soort meisje die eerst zegt dat ze te verlegen is voor karaoke te zingen, maar dan de microfoon niet meer los laat.
  Ze bezoekt vaak kunstmusea, en schildert groteske schilderijen. Ze is een fan van Gergi.

 • Prinses Tomaat Bomber
  Prinses Tomaat Bomber

  Speciale Vaardigheden : Princess Light

  Een prinses van de planeet Salade. Ze is de dochter van koning Broccoli, de vorige heerser van het Salade Koninkrijk. Ze werd gekidnapt door Minister Pompoen, die een rebellie uitlokte, en haar vasthield in zijn kasteel. Gelukkig werd ze bevrijd door Sir Komkommer. Nu regeert ze weer over het vreedzame koninkrijk in plaats van haar vader.

 • NEW Pipo Aapje Bomber
  Pipo Aapje Bomber

  Speciale Vaardigheden : Na-apen

  Een intelligente aap die een "Pipo Helm" draagt, een helm die uitgevonden is door de Professor en die de intelligentie verhoogt.
  Zijn alias is "Pipo Aapje". Hoewel ze erg intelligent zijn, blijven ze natuurlijk aapjes.
  Ze houden van bananen en stout zijn, en veroorzaken veel problemen voor mensen.

 • NEW Toro
  Toro

  Speciale Vaardigheden : Copycat

  Voelt zich snel eenzaam, en wordt graag verwend. Heel erg puur en onschuldig. Zijn droom is een echte mens te worden. Omdat hij gelooft dat iemand enkel mens kan worden door woorden te leren, is hij geïnteresseerd in veel zaken.

 • Xavier Woods
  Xavier Woods
  VA: Xavier Woods

  Speciale Vaardigheden : Xavier Special

  Een worstelaar Bomberman uit de V.S.
  Hij is een beroemd worstelaar, maar buiten de ring is hij ook een beroemde gamer. Hij heeft een kanaal dat draait om games, en hij wil naar verluid zijn volgende Bomb Battle uitzenden over het heelal.
  Zijn speciale vaardigheid is het spelen van trombone, en hij houdt van videogame personages en cosplay.

 • Reiko Bomber
  Reiko Bomber

  Speciale Vaardigheden : Lichaamsschild

  Een vrouwelijke worstelaar Bomberman van de planeet Rumble-Rose. Ze is de dochter van de legendarische worstelaar Kamikaze Rose Bomber, die in de ring gestorven is. Een vastberaden en toegewijde atlete. Ze volgt in haar moeders voetsporen en droomt ervan ooit een beroemd worstelaar te worden. Ze werkt ook deeltijds als "race queen" model, en de poses die ze geperfectioneerd heeft spelen een grote rol in haar worsteltechniek.

 • Optie Bomber A/BOptie Bomber B
  Optie Bomber A/BOptie Bomber B

  Speciale Vaardigheden : Traceren

  Een automatische ondersteunings Bomberman, ontwikkeld op de planeet Gradius om Vic Viper Bomber te ondersteunen. Zijn data-link capaciteiten zorgen ervoor dat het op Vic Viper kan focussen en hem accuraat kan volgen, zodat het zijn bewegingen volgt en tegelijk aanvallen uitvoert op de vijand. Het heeft geen zelfbewustzijn, en kan dus zeer koppig zijn. Maar wat het ontbreekt aan flexibiliteit maakt het goed in loyaliteit en het opvolgen van orders.

 • Bubbelhoofd Bomber
  Bubbelhoofd Bomber

  Speciale Vaardigheden : Vervloekt Lichaam

  Een monster Bomberman die dwaalt in de ruïnes van een hospitaal op de verlaten planeet Silent-Hill. Het is gekleed als verpleegster, maar zijn ware vorm is onbekend. Vele andere dwalen rond in het verlaten hospitaal en vallen iedereen aan die er binnenkomt. Pyramid Head Bomber kan er ook gespot worden terwijl hij op hen jaagt.


Vaardigheden Personage

 1. Speler Info
  Jouw naam, liga icoon en gastheer teken (als je een gastheer bent).
 2. Power-up prestaties
  Het metertje dat oplicht is je huidige kracht. Het metertje dat niet oplicht is de hoeveelheid kracht die je kan toevoegen door een power-up item uit te rusten.
 3. Krachten die je kan gebruiken
  Iconen geven aan welke vaardigheden beschikbaar zijn.
 4. Speciale Vaardigheden
  De speciale vaardigheden die een personage kan gebruiken. Bij de 8 Bombermans wordt de cassette die ze uitgerust hebben, weergegeven.

* Het scherm met vaardigheden van personages wordt enkel weergegeven in de Grand Prix spelmodus..

TERUG NAAR HOOFDPAGINA