STADIA

PS4

PS5

Xnox One

Xnox

STEAM

Nintendo Switch

*The game is playable on PlayStation®5 through backwards compatibility.
*The game is playable on Xbox Series X/S through backwards compatibility.

NIEUWS

MORE

SUPER BOMBERMAN R ONLINE SUPER BOMBERMAN R ONLINE

Je kunt nu met 64 spelers tegelijk spelen in Super Bomberman R Online! Hiermee kun je ongetwijfeld meedoen aan verhitte online multiplayer gevechten van een totaal ander kaliber!

Word de winnaar in deze knallende strijd!

Gebruik je Bomberman vaardigheden op een totaal nieuw niveau in de nieuwe Battle 64 game mode!

Enlarge image

Spelers worden aan het begin van elke strijd automatisch in een van de vele gebieden geplaatst, waar ze moeten vechten tegen de andere spelers in hun gebied. Wanneer de klok tikt beginnen de gebieden zich te sluiten en moeten de spelers dus voordat de tijd op is via de poorten naar de overgebleven gebieden gaan!
De spelers die het tot het allerlaatste gebied halen moeten daar tegen de andere spelers strijden om de overwinnaar te worden!
 • Gebied

  Het gebied waar je nu in speelt heeft een blauw kader. Gebieden die op het punt staan om afgesloten te worden worden met een uitroepteken [ ! ] aangegeven.

 • Poort

  Als de tijd op is worden gebieden met een uitroepteken [ ! ] afgesloten. Wanneer de poorten zijn geopend kunnen de spelers erdoorheen gaan naar de aangrenzende gebieden.

Speel met Crowd Play!

*Alleen de Stadia-versie

Speel met Crowd Play met je favoriete streamers samen! Klik op de link in het scherm om eenvoudig aan het spel van een streamer deel te nemen.

Pas je karakter aan en win in stijl!

 • Kleed je Bomberman aan!

  Kies je favoriete outfit en ga de strijd aan!

 • Pas je bommen aan!

  Iedere aanpasbare bom-skin heeft een unieke ontploffing!